Diariku: Cari Teman Biar Beribu Musuh Biarlah Tiada

Assalammualaikum dan selamat malam..
bersyukur dapat lagi kita bertemu..

hari ni melepaskan semua stress yang berlaku di sekolah. Wah!! leganya tak ada lah fikir banyak-banyak tapi lepas ni kena sambung study balik ermmm...ye lahkan esok sekolah!!!!!
cuti cuma satu hari jer :( sedih betul lah..tak puas nak rehat esok dah sekolah.
Miss lepak dengan kawan-kawan Miss sampai tak ingat nak balik hahaahhaha. hari ni jer lah dapat lepas kan stress esok-esok kena sambung rutin harian balik. Ni dapat luangkan masa pun sebab ada study group kalau tak jangan harap lah dapat lepaskan stress. hahahah

"Cari teman biar beribu musuh biarlah tiada"
maksud kata-kata Miss di atas ialah biarlah kita banyak berkawan jangan pula cari musuh. sebab tak semua orang suka kita kan? apa yang penting kita mesti think positive !!!
lagi satu jangan lah kita sengaja cari musuh sedangkan kita masih berkawan dengan dia. itu tak patut berlaku dalam sebuah hubungan persahabatan.
kalau boleh kan kita ni sebagai manusia jangan lah bermusuhan semasa manusia tak eloklah..baik kita berkawan daripada bergaduh kan?
that my friend

   
welfie hahahahahha
 sampai disini sahaja lah diari Miss...kalau ada story lagi Miss talk2 dengan korang ea...
GoodNight

No comments:

Post a Comment