Friday, 20 March 2015

The Wannababes

 
Hai teman-teman sekalian. Holiday dah nak habis. Sekejap jer dah habis seminggu cuti.Holiday pun tak pergi mana-mana. Just duduk kat rumah then pergi tuition. Sedih pulak.
Besok dah naik cuti morhhhh.

Korang pernah dengar The Wannababes. ERm rasanya kumpulan tu dalam novel karya Ain Maisarah. Miss suka novel tu. Novel yang khas untuk para remaja baca. Bukan novel cinta yang semakin hangat dipasaran. Miss peminat novel tak ketinggalan memiliki novel ni.Banyak pula bebel.

The Wannababes adalah kumpulan remaja daripada kalangan orang kaya. Nama pun orang kaya perh memang ada sifat sombong lah. Ahli kumpulan The Wannababes merangkumi 6 orang.

Tapi Miss bukannya nak cerita pasal The Wannababes yang tu. Miss nak cerita pasal The Wannababes dari sekolah Miss hahah..

The Wannababes

  


ini lah the wannababes from my school. Wah tapi dorang bukannya the wannababes yang sombong tu tapi dorang nie yang paling gila dalam dunia. Asyik ketawa jer.Kalau korang dalam masalah pun boleh hilang masalah korang hanya dengan bergurau dengan dorang. Tak tahu lah kalau dah berpisah macam mana. Mesti sedih jer kan?


Without them I cannot do anything. Thank you my friend

3 comments:

  1. the wannabest ada tujuh orang kak. fasha,shasha,linda,fazura,diana,nana dan sazzy. :) sekarang ni memang ramai yg jadikan the wannabest sebagai kumpulan nyata. HAHAH

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha terima kasih tegur betul ada tujuh..semua itu hanya kebetulan

      Delete
  2. hehe, dah agak. mesti ada cerita pasal novel Ain Maisarah. sy pn baru je bpisah dgn kawan2. batch spm last year

    ReplyDelete